|
|
| Текст обьявления | Фото |
100% натуральне Рибне Борошно для годівлі сільськогосподарських тварин, птиці та риби.
Ми виробляємо натуральне рибне борошно без добавок, без хімії, тільки зі свіжої та якісної риби. Ми гарантуємо високу якість продукції – це наша перевага.
Вдосконалена технологія отримання рибного борошна для раціонів сільськогосподарських тварин, птиці, риби, а також виробництва комбікормів покликана суттєво знизити витрати на основні корма та забезпечити високу ефективність годівлі.
Наше Рибне Борошно виготовляється зі свіжої або свіжомороженої риби, продуктів рибопереробки, а також інших морепродуктів. Головною відмінною особливістю нашої технології виробництва рибного борошна є низькотемпературний принцип зневоднення рибної сировини та одночасне забезпечення повного захисту всіх поживних та біологічно активних речовин риби від руйнування шляхом їх сорбції на білково-вуглеводному носії рослинного походження. Низькотемпературний принцип отримання рибного борошна забезпечує захист жирів готового корму від прогоркання, повністю зберігає в незмінному вигляді мінерали риби та концентрує у своєму складі вітаміни А, Е, групи В, що володіють високою біологічною активністю для організму.
Технологія виробництва нашого Рибного Борошна дозволила досягти найкращого на ринку співвідношення ціна/якість/ефективні сть. Завдяки її низької вартості, високому вмісту вітамінів, мінералів та риб’ячого жиру наше Рибне Борошно дозволяє суттєво збільшити рентабельність свиноферми або птахофабрики.
В нас ви можете придбади 4 типи рибного борошна:
- Рибне борошно високопротеїнове (протеїн 60%) в Львівській області – 25, 00 грн/кг;
- Рибне борошно середньопротеїнове (протеїн 50%) в Львівській області – 23, 00 грн/кг;
- Рибне борошно середньопротеїнове (протеїн 40%) в Львівській області – 20, 00 грн/кг;
- Рибне борошно низькопротеїнове (протеїн 30%) в Львівській області – 15, 00 грн/кг;
|
Название: | Якісне рибне борошно | | | Цена: | 15 Грн. | |
| Цена: | 15 Грн. |
| Фото:
|
| Место: | Херсонская область, Геническ | |
| |
|
|
|